Punt lila festa major 2021

Professionals de serveis de prevenció, informació i atenció especialitzada contra la violència masclista a esdeveniments massius. Rigor i professionalitat!

Cor porpra

TOLERÀNCIA ZERO – MANIFESTACIÓ MASSIVA

MESURES PROTECCIÓ COVID-19 EN EL BANY A RIUS, PANTANS I ESTANYS

PRESENTEM LA DIAGNOSI SOBRE CONSUM DE RISC A TORELLÓ

Aquest migdia s’ha presentat a la sala d’actes de La Cooperativa la diagnosi sobre els consums de risc a Torelló, una “fotografia” de la situació actual del consum abusiu de substàncies que generen drogodependències. Amb les dades d’aquest estudi es podrà treballar en noves accions que fomentin el consum responsable.

La presentació ha començat amb la intervenció del regidor de Joventut, Xevi Lozano, que ha agraït “la col·laboració de totes les persones que han participat en la diagnosi” i ha volgut remarcar que aquest document és un pas més en la feina que s’està fent des de fa anys a Torelló per promoure un consum responsable.

La diagnosi sobre consum de risc a Torelló l’ha elaborat la Fundació pel Suport Social i Solidari, a partir de 15 entrevistes i 582 enquestes. Ferran Erra, Sílvia Valls i Francesc Torras, en representació de l’equip de suport a l’acció comunitària d’aquesta fundació, han estat els encarregats de desgranar les principals dades del document. Entre altres aspectes, han explicat que Torelló té unes xifres de consum similars a la resta de poblacions i que, tot i tenir una imatge de municipi amb molta activitat festiva, no presenta unes dades més elevades. A més, han destacat que un 72% dels enquestats considera que el consum irresponsable afecta la convivència i que un 66% creu que els problemes que se’n deriven són cosa de tots.

A partir de la presentació d’aquesta diagnosi i amb les dades que conté, el següent pas és treballar per aplicar un pla d’acció, amb actuacions tècniques, comunitàries i algunes enfocades a la gent més jove per tal de seguir avançant cap a consums més responsables. En aquest sentit, una de les novetats de la diagnosi és que ha inclòs la participació d’alumnes de 1r a 4t d’ESO i les seves famílies de l’Institut Escola Marta Mata.

Ofertes de feina

DEPENDENT/A DE LLIBRERIA Número d’oferta: 311236 Ubicació: VIC

Tasques específiques Atendre als clients en tots aquells serveis, consultes, vendes i assessorament de productes de llibreria i papereria. Satisfer les necessitats dels clients assessorant i venent els productes més apropiats per les seves característiques realitzant una atenció individualitzada. Organitzar la zona de venda. Control d’existències, entrada de productes i reposició d’aquests. Mantenir l’establiment en perfecte estat de neteja i ordre, vetllant per la qualitat de la presentació dels productes i per la imatge de l’establiment. Capacitats requerides Orientació al client i esperit de servei. Persona comunicativa, responsable i de confiança. Metòdica, orientada al detall i amb una actitud proactiva. Horari: De dilluns a dissabte 7 hores dia aprox. (hi ha mig dia festiu entre setmana)
Requisits Obligatoris Data d’incorporació 15/09/2021
Permís de conduir B Horari DLL a DSS (7 hores al dia)
Vehicle propi Sí Atenció al públic Sí
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Contracte durada indefinit
Llengua Català I Castellà Prorrogable Sí
Nivell acadèmic Batxillerat
Experiència en l’ocupació (mesos)6
Recomanable: llengua angles

VIGILANT DE SEGURETAT I CONTROL D’ACCESSOS Número d’oferta: 311264 Ubicació: Vic

Tasques específiques Vigilància i protecció d’una gran superfície d’alimentació. Controlar l’accés a l’establiment, vigilar i autoritzar l’entrada i sortida dels empleats i visitants. Mantenir l’ordre, protegir els béns contra el robatori. Fer que es respecti la normativa de l’establiment.
Capacitats requerides TIP (Targeta d’Identitat Professional) en vigor. Persona responsable, empàtica i discreta. Salari: 1.206 euros bruts/mes x 15 pagues + Plus mensual de 200 euros

Requisits Importants Data d’incorporació19/07/2021
Carnets especials Targeta d’Identitat Professional Horari Torns rotatius de matí i tarda
de Personal de Seguretat Contracte tipus Indefinit: ordinari
Permís de conduir B Durada Més de 6 i menys de 12 mesos
Vehicle propi Sí Prorrogable Sí
Experiència en l’ocupació (mesos)3
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic

AGENT D’ACOLLIDA / MEDIADOR/A Número d’oferta: 311321 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Convocatòria selecció pel procediment de concurs-oposició, d’una plaça de personal especialista, categoria mediador/a (Agent d’acollida), de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament de Manlleu. Domini del Català, Castellà, Amazic, Àrab.
Capacitats requerides Titulació: estar en possessió del títol de batxiller o tècnic o equivalent Les sol·licituds d’admissió en el procés selectiu s’hauran de presentar necessàriament d’acord amb el model oficial aprovat per l’Ajuntament Sol·licitud de procés selectiu disponible a l’enllaç: https://www.manlleu.cat/treball-municipal. fins el dia 28 de juliol 2021

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 28/07/2021
Nivell acadèmic Batxillerat Contracte durada indefinit
Llengua Català – Nivell Experimentat C1
Castellà – Nivell Experimentat C1
Arab – Nivell Bàsic A2
Informàtica Programari de gestió –
Permís de conduir B
Vehicle propi Sí

DINAMITZADORS COMERCIALS Número d’oferta: 311343 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Executar l’activitat administrativa i informadora en el seu àmbit d’actuació (principalment comerç) sota les instruccions i coordinació del responsable i seguint els procediments establerts i la normativa vigent i, en concret: – Tramitar i realitzar el seguiment dels expedients administratiu. – Classificar i gestionar la informació dels documents administratius. – Relació amb els tercers, ja sigui a les oficines municipals o en l’activitat inspectora (a peu de carrer). – Competència digital TIC – Redacció de documents i coneixement de gestió administrativa
Capacitats requerides Oferta gestionada des de l’Oficina de Treball de Vic. Interessats apuntar-se al SOC (IMPRESCINDIBLE: persones amb DONO, que no cobrin prestació d’atur, estudis secundaris, amb prioritat persones residents als barris sud de Vic, centre Històric i la Calla) Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 23/07/2021
Nivell acadèmic ESO Horari Dilluns a Dissabte (horari de matins)
Contracte durada entre i1 i 3 mesos
Prorrogable No

OPERARI/A DE MANTENIMENT D’UN HOTEL Número d’oferta: 311430 Ubicació: Seva

Tasques específiques Important Ressort de la comarca precisa incorporar personal per la realització del manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions del ressort. Tenir cura del material. Endreçar i recollir el magatzem. Reportar al cap d’àrea qualsevol incidència sorgida.
Capacitats requerides Tenir coneixements sobre algun dels següents temes; electricitat, fontaneria, lampisteria, pintura. Tenir coneixements sobre els protocols de piscines. Capacitat de treballar en equip i sol.
Persona ordenada.
Tasques desenvolupar Substituir elements defectuosos, com ara bombetes .Reparar i pintar superfícies interiors i exteriors, com ara parets, sostres i tanques. Ajustar portes i finestres. Substituir aixetes.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 02/08/2021
Permís de conduir B Horari Intensiu matí o Intensiu tardes. Jornada complerta
Vehicle propi Sí Contracte tipus obra o servei
Experiència en l’ocupació (mesos)3 Durada Més de 3 i menys de 6 mesos
Llengua Català – Nivell Independent B2 Prorrogable Sí
Castellà – Nivell Independent B2

PERSONAL DE SALA Número d’oferta: 311433 Ubicació: Seva

Tasques específiques Important Ressort de la comarca precisa incorporar personal de sala. Les funcions seran les de preparar tot el material necessari prèvia al servei. Atendre les reserves de clients. Realització del servei en base a protocols. Informar al responsable de qualsevol incidència durant el torn. Realitzar comandes / Endreçar magatzem / Preparar el material per dur a terme el servei / Realització del servei de carta o de Bufet / Servei de caixa / Netejar les zones de treball.
Capacitats requerides Imprescindible experiència prèvia en el sector. Ser una persona ordenada i planificada, capacitat de treballar sota pressió. Disposar de carnet de conduir i vehicle propi. Disposar del carnet de manipulació d’aliments.
Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l’efectiu

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 02/08/2021
Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental Horari Intensiu matí o Intensiu tardes. Jornada
Permís de conduir B complerta.
Vehicle propi Sí Contracte tipus obra o servei
Experiència en l’ocupació (mesos)3 Durada Entre 1 i 3 mesos
Llengua Català – Nivell Independent B2 Prorrogable Sí
Castellà – Nivell Independent B2

MASSATGISTE/A Número d’oferta: 311437 Ubicació: Seva

Tasques específiques Important Ressort de la comarca precisa incorporar massatgista/a per al seu Spa & Wellness. Realització de massatges segons la carta establerta i segons els estàndards del establiment. Atendre els clients. Servei de Caixa. Preparació del material per a dur a terme els serveis.
Capacitats requerides Poder realitzar correctament els serveis contractats i segons oferta del centre. Imprescindible experiència prèvia en el sector. Ser una persona amable, ordenada i planificada.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 02/08/2021
Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental Horari Tardes. Mitja jornada.
Permís de conduir B Contracte tipus obra o servei
Vehicle propi Sí Durada Entre 1 i 3 mesos
Experiència en l’ocupació (mesos)3 Prorrogable Sí
Llengua Català – Nivell Independent B2
.Castellà – Nivell Independent B2

TÈCNIC/A D’ELECTRODOMÈSTICS DE LA LLAR Número d’oferta: 311455 Ubicació: Vic

Tasques específiques Reparació d’electrodomèstics.
Capacitats requerides Orientació al client, disposició a l’aprenentatge, iniciativa i bones qualitats de comercial.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 01/09/2021
Permís de conduir B Vehicle propi Sí
Experiència en l’ocupació (mesos)12 Titulació FPI – – Electricitat
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Horari DLL a DV 08.30 a 13.00h i 15.00 a 18.30h
Contracte tipus obra o servei

ADMINISTRATIU/VA
Durada Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable Sí
Número d’oferta: 311466 Ubicació: Tavèrnoles

Tasques específiques Atenció telefònica externa i interna, comptabilitzar factures de proveïdors i clients, gestió de les caixes de les delegacions, revisió dels preus dels articles…
Capacitats requerides Persona proactiva i actitud positiva. Treball en equip, empatia, orientació a la qualitat, orientació al client.
Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 26/07/2021
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Horari De DLL a DV de 7h a 15h
Experiència en l’ocupació (mesos)12 Atenció al públic Sí
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Contracte tipus obra o servei
Llengua Català – Nivell Independent B2 Durada Més de 6 i menys de 12 mesos
.Castellà – Nivell Independent B2 Prorrogable Sí
Permís de conduir B
Vehicle propi Sí
Titulació Cicle formatiu grau mitjà –
Administració – Gestió administrativa

AJUDANT INSTAL·LACIONS DE CLIMA Número d’oferta: 311489 Ubicació: Torello

Tasques específiques Ajudant per a la instal·lació d’equips de climatització de fred i calor en cases i empreses. Farà suport a l’operari en totes les tasques, i s’ocuparà tallar les conduccions, col·locació de conductes, fer forats i preparar fixacions a la paret, instal·lació de màquines, muntar bastida i treballar en alçada i fer neteja. Capacitats requerides Habilitat en tasques manuals, i es valorarà experiència en feines similars. Bon nivell de comunicació, treballar de forma polida i seguir les indicacions de l’oficial.
Tasques desenvolupar Muntar, instal·lar i reparar components de sistemes de climatització i refrigeració. Connectar canonades i equips per mitjà de perns, reblons, soldadures o abraçadores. Provar sistemes, diagnosticar avaries i realitzar activitats normals de manteniment o reparacions menors.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 21/07/2021
Permís de conduir B Salari mensual1300€
Vehicle propi Sí Horari 8:00 a 16:30
Llengua Català – Nivell Independent B2 Atenció al públic No
Castellà – Nivell Independent B2 Esforç físic Sí
Formació professionalitzadora Tipus Obra o servei
Bàsic de prevenció de riscos laborals Durada Més de 3 i menys de 6 mesos
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Prorrogable Sí
Experiència en l’ocupació (mesos)6
Branca C. Formatiu Grau Mitjà
Energia i aigua

LAMPISTA Número d’oferta: 311506 Ubicació: Centelles

Tasques específiques Reparacions a particulars de calefacció, aigua…
Capacitats requerides Contracte de 6 mesos Valorable: carnet de conduir

Requisits Recomanables Data d’incorporació 23/08/2021
Permís de conduir B Inici a les 7 h matí
Experiència en l’ocupació (mesos)24 Contracte durada Més de 6 i menys de 12 mesos
Prorrogable Sí

MOLT IMPORTANT PER ACCEDIR A LES OFERTES DE FEINA: alta servei local ocupació. Telèfon 93 850 59 13

Cursos de català pel proper curs!

Proves de col·locació per als cursos de català del curs vinent.

Informació dates de les inscripcions del proper mes de setembre.

Més informació: https://www.cpnl.cat/

PROU LGTBI-FÒBIA

OFERTES DE FEINA

CUINER/A PER COL.LECTIVITATS Número d’oferta: 310503 Ubicació: Taradell

Tasques específiques Es busca cuiner/a col·lectivitats per residència, estiu 2021. Jornada de treball: setmana curta (dimarts, dijous i divendres) Setmana llarga (dilluns, dimecres, dissabte i diumenge) de 8:00 a 20:00h Capacitats requerides Preferiblement experiència en el sector de residencies o col·lectivitats. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, al Servei Local d’Ocupació del vostre Ajuntament, enviar cv a seleccio@mancoplana.cat
Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d’acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.
Requisits Obligatoris Data d’incorporació 01/07/2021
Permís de conduir B Salari mensual 1350€
Vehicle propi Sí Horari Jornada partida
Experiència en l’ocupació (mesos)12 Contracte tipus Eventuals per circumstàncies de la Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Hostaleria producció.
i Turisme – Serveis en Restauració Durada Entre 1 i 3 mesos
Llengua Català – Nivell Independent B2 Prorrogable No
Castellà – Nivell Independent B2

OFICIAL ELECTRICITAT INDUSTRIAL Número d’oferta: 310508 Ubicació: Gurb

Tasques específiques Instal·lar sistemes de cablejat elèctric, muntatge d’equips i accessoris del sistema elèctric, control de quadres elèctrics, localitzar averies i reparar equips elèctrics, inspeccions i proves de funcionament.
Capacitats requerides Capacitat d’autonomia i de precisió, capacitat per a la resolució de problemes, destresa manual i visual, planificació i organització.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació12/07/2021
Permís de conduir B Horari DLL a DV 08h-13h i 15h-18h
Vehicle propi Sí Contracte tipus obra o servei
Experiència en l’ocupació (mesos)12 Durada entre 1 i 3 mesos Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment Prorrogable Sí de vehicles autopropulsats – Electromecànica de Maquinària

TÈCNIC/A MANTENIMENT ELECTRICITAT INDUSTRIAL Número d’oferta: 310509 Ubicació: Gurb

Tasques específiques Manteniment de quadres elèctrics i reparació d’averies elèctriques de les instal·lacions assignades.
Capacitats requerides Capacitat d’autonomia i de precisió, capacitat per a la resolució de problemes, destresa manual i visual, planificació i organització.
o ordinadors.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 12/07/2021
Permís de conduir B Horari DLL a DV 08h-13h i 15h-18h
Vehicle propi Sí Contracte tipus obra o servei
Experiència en l’ocupació (mesos)12 Durada Entre 1 i 3 mesos
Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Prorrogable Sí
Manteniment de vehicles autopropulsats – Electromecànica de Maquinària

PEÓ MANTENIMENT ELÈCTRIC Número d’oferta: 310514 Ubicació: Gurb

Tasques específiques En dependència del responsable s’ocuparà d’ajudar a instal·lar sistemes de cablejat elèctric, muntatge d’equips i accessoris del sistema elèctric, control de quadres elèctrics, localitzar averies i reparar equips elèctrics, realitzar inspeccions, fer proves de funcionament, etc.
Capacitats requerides Capacitat d’autonomia i de precisió, capacitat per a la resolució de problemes, destresa manual i visual, planificació i organització.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 12/07/2021
Permís de conduir B Horari DLL a DV 08h-13h i 15h-18h
Vehicle propi Sí Contracte tipus obra o servei
Experiència en l’ocupació (mesos)12 Durada Entre 1 i 3 mesos
Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment Prorrogable Sí de vehicles autopropulsats – Electromecànica de Maquinària

DEPENDENT/A BOTIGA DE ROBA Número d’oferta: 310524 Ubicació:Vic

Tasques específiques Dependent/a per a botiga de roba d’home i dona. Atenció al client, venda i gestió de la botiga. Substitució per maternitat amb possibilitat de renovació. La botiga està ubicada a Vic, un dia a la setmana la persona haurà d’anar a treballar a la botiga situada a Manlleu. Horari: DlLL a DSS 10h-13:30h i 16:30h-20h La persona tindrà festa el diumenge i un matí a la setmana.
Capacitats requerides Persona amb orientació al client, amb capacitat de treball en equip i adaptabilitat.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 30/07/2021
Vehicle propi Sí Horari DlLL a DSS 10h-13:30h i 16:30h-20h
Experiència en l’ocupació (mesos)6 Atenció al públic Sí
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Contracte tipus obra o servei
Llengua Català i Castellà Durada Més de 3 i menys de 6 mesos
Nivell acadèmic ESO Prorrogable Si
TÈCNIC-A INNOVACIÓ Número d’oferta: 310547 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Creació d’una borsa de treball del lloc de treball de TÈCNIC-A D’INNOVACIÓ, amb un règim de personal laboral temporal de l’Ajuntament de Manlleu. Les funcions principal de coordinar les diferents accions corresponents a desenvolupar les línies de treball que es desenvolupen en el marc de l’operació Manlleu Smart City Lab. Definició dels mecanismes de seguiment de les diferents accions plantejades (indicadors i altres. Reunions de treball amb tots els tècnics implicats en l’operació. Disseny de continguts i accions plantejades.
Capacitats requerides Titulació: estar en possessió del títol de Grau en Enginyeria. Les sol·licituds d’admissió en el procés selectiu s’hauran de presentar necessàriament d’acord amb el model oficial aprovat per l’Ajuntament Sol·licitud de procés selectiu disponible a l’enllaç: https://www.manlleu.cat/treball-municipal. fins el dia 2 de juliol 2021
.
Requisits Obligatoris Data d’incorporació 06/09/2021
Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau Salari mensual 1080€

PERSONAL DE NETEJA ESCOLES BRESSOL Número d’oferta: 310557 Ubicació: Vic

Tasques específiques Neteja de llars d’infants. Neteja del mobiliari, terra, lavabos, menjador i zones comunes Escombrar, mopa i fregar Neteja de tota la instal·lació (retirar escombraries, buidar papereres, etc.) Capacitats requerides Persona amb ganes de treballar, autònoma i amb facilitat per treballar en equip. Imprescindible disposar de certificat de discapacitat.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 05/07/2021
Permís de conduir B Salari mensual 960€
Vehicle propi Sí Horari DLL a DV de 18h a 00:30h o
Experiència en l’ocupació (mesos)24 17:30 a 23:30h
Certificat de discapacitat Sí Contracte tipus obra o servei
Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable Sí

CAMBRER/A TEMPORADA D’ESTIU Número d’oferta: 310558 Ubicació: Vic

Tasques específiques Tasques de cambrer/a de sala, servei de taules i neteja i manteniment de l’espai de treball. Prendre nota de les comandes, servir els plats i begudes als clients, recollir i netejar les taules.
Capacitats requerides Responsable, oberta i amable amb els clients i companys. Actitud positiva. Capacitat de treballar en equip. Feina per la temporada d’estiu, contracte a jornada completa (40h).

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 02/07/2021
Nivell acadèmic ESO Salari mensual 1500€
Llengua Català – Nivell Independent B2 Horari DLL a DSS de 19h a 01h
Contracte durada entre 1 i 3 mesos

CAMBRER/A Número d’oferta: 31568 Ubicació: Muntanyola

Tasques específiques CAMBRER/A: Preparar la sala, rebre als clients, informar de les característiques de la carta, servir als clients. Neteja de la sala i altres espais. Horari : de dimarts a diumenge, dinars i sopars. Imprescindible disposar d’experiència prèvia en el sector, així com tenir carnet de conduir i vehicle propi per a desplaçar-se al lloc de treball.
Capacitats requerides Capacitat per a fer la feina amb rapidesa i ben feta. Estar acostumat/da a gestionar les càrregues elevades de feina.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 06/07/2021
Permís de conduir B Horari De dimarts a diumenge, dinars i sopars.
Vehicle propi Sí Atenció al públic Sí
Experiència en l’ocupació (mesos)6 Contracte Tipus Temps parcial: temporal
Formació de manipulació d’aliments Sí Durada Entre 1 i 3 mesos
Nivell acadèmic Certificat d’estudis primaris Prorrogable Sí
Formació professionalitzada Operacions bàsiques de restaurant i bar

PERSONA AMB EXPERIÈNCIA EN ADMINISTRACIÓ DEPARTAMENT DE COMPRES – LLUÇANÈS Número d’oferta: 310573 Ubicació: Perafita

Tasques específiques Control de tots els estocs Fer comandes Entrada albarans de proveïdors Control de tarifes Repàs de factures de proveïdors Gestió de logística Registres ( APPCC ) Trucades Correus electrònics
Arxiu Visites Entrar comandes de clients a la tarda
Capacitats requerides Planificació i organització. Iniciativa. Treball en equip.

Data d’incorporació 15/07/2021
Horari de 9h a 14h i de 16h a 19h. De dilluns a divendres
Contracte tipus obra o servei Durada Més de 3 i menys de 6 mesos
Prorrogable Sí

NETEJADOR/A Número d’oferta: 310602 Ubicació: sant Pere de Torello

Tasques específiques Recollir estovalles i tovallons, rentar-los, sacar, planxar i classificar. Netejar lavabos i vestidors.
Capacitats requerides Organització, responsabilitat i autonomia

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 05/07/2021
Permís de conduir B Horari dijous a diumenge de 9 mati a 18 h tarda
Vehicle propi Sí Contracte tipus Obra o servei
Llengua Català – Nivell Independent B1 Durada Més de 3 i menys de 6 mesos .Castellà – Nivell Independent B1 Prorrogable Sí

TÈCNIC DE MANTENIMENT D’INSTAL.LACIONS ESPORTIVES Número d’oferta:310619 Ubicació: Centelles

Tasques específiques Tècnic de manteniment d’instal·lació esportiva, per a cobrir vacances durant el mes de Juliol i Agost i al Setembre i possibilitats d’entrar després en plantilla per a treballar divendres i caps de setmana.
Capacitats requerides Persona autònoma, amb iniciativa i dinàmica amb coneixements d’electricitat i manteniment d’instal·lacions, petites reparacions d’obra, etc Estiu: jornada de 20 h/setm, amb rotació de dissabtes i diumenges Salari brut aprox: 845¿. A partir del setembre, 15 h/setm. Horari fix seria: – Divendres 16:30 – 21:00 – Dissabtes 1 de cada dos de 8:30 a 14:30 – Diumenges de 8:30 a 14:30

Requisits Molt Importants Data d’incorporació 01/07/2021
Llengua Castellà – Nivell Independent B1 Horari treball de caps de setmana
Català – Nivell Independent B1 Contracte tipus Eventuals per circumstàncies de la
Experiència en l’ocupació (mesos)6 producció
Nivell acadèmic FP I Durada Més de 3 i menys de 6 mesos
Prorrogable No

DINAMITZADOR/A-CONSERGE (AGOST) Número d’oferta: 310650 Ubicació: Vic

Tasques específiques Control d’accés (revisió documentació, entrar dades de control, protocol COVID).
Informar als usuaris de la normativa establerta. Fer complir la normativa i avisar, sancionar i controlar.
Dinamitzar els infants i joves, el personal pot posar-se a jugar per ajudar a aquesta dinamització. Revisar l’estat de la instal·lació cada dia abans d’obrir i un cop finalitza l’activitat. Avisar de qualsevol incident o problemàtica amb els usuaris o les instal·lacions. Comunicar-se i estar a disposició del personal i els membres de la Junta.
Informar als usuaris de qualsevol canvi d’obertura.
Capacitats requerides Capacitat comunicativa. Empatia amb infants i joves. Treball en equip. Responsabilitat. Inici 2-8-21 finalització 20-8-21

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 02/08/2021
Nivell acadèmic ESO Horari De dilluns a divendres de 17h a 20h
Llengua Català – Nivell Independent B2 Atenció al públic Sí
Castellà – Nivell Independent B2 Contracte tipus obra o servei
Carnets especials Monitor/ora d’activitats Durada Menys d’un mes
de lleure infantil i juvenil Prorrogable No

AUXILIAR DE CONTROL ACCESSOS Número d’oferta:310695 Ubicació: Esquirol

Tasques específiques AUXILIAR DE CONTROL (control d’entrada i sortides de personal / camions i rondes. Capacitats requerides Es necessiten persones per a cobrir diferents llocs de treball a l’Esquirol i Orís.

Requisits Molt Importants Data d’incorporació10/07/2021
Llengua Català – Nivell Independent B2 Contracte tipus altres
Castellà – Nivell Independent B2 Durada Entre 1 i 3 mesos

EMPLEAT/DA COMPTABLE Número d’oferta: 310712 Ubicació: Folgueroles

Tasques específiques Empresa dedicada a la fabricació de maquinària per a la indústria alimentària i línies completes d’escorxadors necessita incorporar a l’àrea administrativa una persona amb alts coneixements de comptabilitat. Realitzarà les tasques pròpies d’aquesta àrea a més d’escanalls de matèria prima, inventari etc.
Lloc de treball estable.
Capacitats requerides Indispensable experiència en àrea comptable dins d’empresa. Capacitat d’aprenentatge, iniciativa i responsabilitat. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, al Servei Local d’Ocupació del vostre Ajuntament, enviar cv a seleccio@mancoplana.cat
Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d’auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d’efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació19/07/2021
Permís de conduir B Horari De dilluns a divendres de 8-13h a
Vehicle propi Sí 15h- 18h
Certificat de professionalitat Gestió comptable Contracte tipus Eventuals per i gestió administrativa per a auditoria circumstancies de la producció
Titulació Grau – Ciències socials i jurídiques – Durada Entre 1 i 3 mesos
Finances i Comptabilitat Prorrogable Sí
Llengua Català – Nivell Independent B2
.Castellà – Nivell Independent B2

NETEJADOR/A INSTAL·LACIONS ESPORTIVES Número d’oferta:310731 Ubicació: Torello

Tasques específiques Neteja a les instal·lacions de la piscina municipal Capacitats requerides Responsabilitat i adaptabilitat

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 05/07/2021
Llengua Català – Nivell Independent B1 – Horari flexible per cobrir vacances
Certificat Independent B1 Contracte tipus obra o servei
Castellà – Nivell Independent B1 – Durada Entre 1 i 3 mesos
Certificat Independent B1
Nivell acadèmic Certificat d’estudis primaris Prorrogable Sí

AJUDANT DE CUINA Número d’oferta:310739 Ubicació: Vic

Tasques específiques Fer suport al cuiner/a en la preparació d’esmorzars i dinars per les persones residents i neteja de la cuina.
Capacitats requerides Persona seria, responsable, iniciativa, que treballi en equip, respectuosa i amb flexibilitat horària. És obligatori tenir experiència mínima d’un any fent tasques similars, carnet de manipulador/a d’aliments i, prioritàriament, formació en cuina (CFGM o FPI). Contracte de substitució juliol, agost i setembre. Horari rotatiu segons els mesos (juliol matí, agost tarda i setembre matí i tarda).

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 05/07/2021
Experiència en l’ocupació (mesos)12 Horari 7:30 a 15h (horari rotatiu segons mesos
Formació de manipulació d’aliments Sí suplència)
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Contracte Durada Entre 1 i 3 mesos
Llengua Català i Castellà
Nivell acadèmic FP I
Titulació FPI – – Cuina

PERSONAL DE MANTENIMENT (LLAUNERIA) Número d’oferta:310741 Ubicació: Vic

Tasques específiques Manteniment preventiu i correctiu de la maquinària i les instal·lacions.
Capacitats requerides Persona responsable, amb iniciativa, amb disposició a l’aprenentatge i capacitat de treball en equip. OBLIGATORI experiència de 2 anys fent tasques similars. Contracte de 6 mesos + indefinit. Salari segons vàlua. L’empresa necessita 2 o 3 persones. IMPORTANT dues localitats del lloc de treball (a decidir segons conveniència de l’empresa i candidat/a): Vic i les Masies de Voltregà.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 12/07/2021
Permís de conduir B Horari Partit. De 8 a 13h i de 15 a 18h
Experiència en l’ocupació (mesos)24 Contracte durada Més de 6 i menys de 12 mesos Llengua Català i Castellà
Nivell acadèmic FP I
Vehicle propi Sí

NETEJADOR/A PER APARTAMENTS Número d’oferta:310749 Ubicació: Vic

Tasques específiques Neteja completa d’apartaments. Preparació de tot el necessari per a l’estança del client a l’apartament. Suport en la recepció dels clients.
Capacitats requerides Responsable, dinàmica, atenció al detall, flexible. Es valorarà tenir coneixements d’ofimàtica bàsica, d’anglès bàsic i habilitats d’atenció al client. Horari: de dilluns a diumenge de 10h a 15h amb dos dies festius en funció de les necessitats del servei.
Requisits Obligatoris Data d’incorporació 15/07/2021
Nivell acadèmic ESO Horari DLL a DG 10h a 15h amb 2 dies de
Experiència en l’ocupació (mesos)6 descans rotatius
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Contracte durada Més de 3 i menys de 6 mesos
Llengua Català – Nivell Independent B2 Prorrogable Sí
Castellà – Nivell Independent B2
Permís de conduir B
Vehicle propi Sí
Llengua Altres – Nivell Independent B1

Xarxa Local d'Ocupació

ASSIGNACIÓ PLACES UNIVERSITARIES i MATRÍCULA, CONVOCATÒRIA JUNY 2021

  • 13 de juliol, primera assignació de places
  • Del 14 al 18 de juliol, assignació definitiva
  • Del 15 al 20 de juliol, matrícula assignats en 1a preferència
  • 26 de juliol, publicació 2a assignació  de places

http://universitats.gencat.cat/ca/preinscripcio/calendari_preinscripcio/

PREMIS RECERCA JOVE PER FOMENTAR L’ESPERIT CIENTÍFIC DEL JOVENT (PRJ 2021)


Els premis de recerca s’adrecen a:
• A estudiants entre 14 i 23 anys d’edat que hagin cursat de 3r i 4rt d’ESO, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà o superior durant el curs 2020-2021 i que hagin realitzat el treball de recerca durant aquest curs.
• A centres d’ensenyament secundari.
El termini de presentació de sol·licituds està obert fins el 4 d’octubre de 2021, a les 14h.
https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Premis-Recerca-Jove-per-fomentar-lesperit-cientific-del-jovent-PRJ