en quedo a casa

Cursos ONLINE, treu profit de la teva estada a casa

Els cursos online ens permeten seguir una oferta educativa d’àmbits ben diferents. Poden ser cursos de caràcter oficial o estudis reglats (GESO, Formació Professional, Graus universitaris, màsters, postgraus, idiomes, ) o cursos sense reconeixem oficial (no reglats)  que ens poden ajudar a adquirir  i/o millorar algunes competències.
Són cursos que per la seva temàtica, durada i contingut són molt diversos.

Hi ha diferents motius per estudiar online. Entre ells el de facilitar la formació a persones que per l’horari de feina, lloc de residència, motius personals , edat…han de compaginar les obligacions laborals i personals amb les formatives. Però també per a totes les persones que mostren interès en seguir aprenent. En aquests moments si no treballes i /o no estudies, aprofita per informar-te de quins cursos pot fer online.

I recorda que l’oferta de cursos  l’has d’escollir relacionada  amb les teves inquietuds, els teus interessos i en funció dels teus coneixements previs.

Digue’ns que t’agradaria estudiar i t’ajudarem a trobar cursos i centres que facin la formació que demanes.  torellojove@ajtorello.cat o truca al telèfon 646 553 177

 

Captura

Els certificats de professionalitat

 

Són documents oficials que acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona que l’obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball.
Cada certificat de professionalitat acredita una qualificació professional del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals.
Tots els certificats de professionalitat inclouen un mòdul de formació pràctica en centres de treball.
La formació professional i l’acreditació d’experiència són vies per obtenir un certificat de professionalitat:
¬ *La formació professional, que inclou la formació professional per l’ocupació (cursos autoritzats pel SOC) i la formació professional del sistema educatiu que s’organitza en cicles formatius
*L’acreditació de l’experiència laboral (ACREDITA’T) procediment mitjançant el qual s’avaluen i acrediten les competències que s’han adquirit al món laboral o bé mitjançant la formació no formal ( la que no aporta una certificació amb valor oficial)
https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/millorar-el-perfil/certificats-de-professionalitat/

 

SessioFLAIXFM2 (002)

FLAIX FM #joactuo #quedatacasa

En el marc d’aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, posarem en marxa un seguit de sessions musicals adreçades a joves i en col·laboració amb diferents emissores de ràdio. La primera tindrà lloc aquest divendres 27/3 de 6 a 8 de la tarda, en col·laboració de FLAIX FM. La sessió es reproduirà en directe des del canal youtube FLAIX FM.
L’embed que no estarà disponible fins una hora abans de l’esdeveniment, però podeu redirigir a: https://bit.ly/FlaixFMActuaSessions

Les properes setmanes es faran noves sessions en directe, emmarcades en el #JoActuo, amb altres emissores amb la voluntat de promoure la participació i cocreació del jovent.

#JoActuo #QuedatACasa

ETkCjk5X0AAmQnD[1]

Com afecta el COVID-19 ales oficines del SOC i a la Garantia Juvenil?

ET3vwQxXQAA8r0-[1]

Què suposa un ERTO?

ET3vwQxXQAA8r0-[1]

Què és un ERTO?

ET8JnPQXYAAJt4R[1]

Aquests dies de confinament aprofita i actualitza el teu currículum

#joenquedoacasa #quedatacasa

http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/treball/cercar_feina/

proves accés universitat

Informació sobre les proves d’accés a la universitat

Les noves dates per les proves PAU s’escolliran entre el 22 de juny i el 10 de juliol, en convocatòria ordinària, i abans del 10 de setembre, en convocatòria extraordinària.

*Cada any hi ha dues convocatòries de la PAU: una ordinària (al mes de juny) i una extraordinària (al mes de setembre).

Podeu trobar tota la informació de la notícia publicada, ahir 25/03/2020, a la pàgina web Canal Universitats    http://universitats.gencat.cat/

IMG-20200325-WA0004 (002)

Evitem el Coronavirus quan anem a llançar les escombraries

mòbil

IdCAT Mòbil, una manera senzilla d’identificar-se davant l’Administració per fer e-tràmits

Es basa en l’enviament d’una contrasenya d’un sol ús al mòbil. Es pot utilitzar per a identificar-se en la majoria de tràmits amb les administracions catalanes.
Per obtenir un idCAT Mòbil, cal complir els següents requisits:
- Ser major de 16 anys
- Acreditar la personalitat mitjançant un dels documents reconeguts: DNI, NIE, passaport, Document Identificador d’un país de la UE, targeta residència comunitària)

Es pot obtenir per internet o presencialment.
Per Internet: La modalitat de registre electrònic permet registrar les dades de contacte en el fitxer “Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya”  sense haver de desplaçar-se a una oficina presencial i s’hi accedeix des de l’adreça: https://idcatmobil.seu.cat.

L’enllaç dona accés a la pantalla d’identitats del CAOC on la ciutadania es pot donar d’alta al servei idCAT Mòbil utilitzant un altre certificat digital o bé sense aquesta certificació.

Per Internet: La modalitat de registre electrònic permet registrar les dades de contacte en el fitxer “Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya”  sense haver de desplaçar-se a una oficina presencial i s’hi accedeix des de l’adreça: https://idcatmobil.seu.cat.
L’enllaç dona accés a la pantalla d’identitats del CAOC on la ciutadania es pot donar d’alta al servei idCAT Mòbil utilitzant un altre certificat digital o bé sense aquesta certificació.

Més informació: torellojove@ajtorello.cat i al telèfon 646 553 177 de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores.