TOCA FUSTA FIRA DEL JOC I LA JOGUINA DE FUSTA!

CONSTITUCIÓ DE LA PRIMERA ASSEMBLEA EUROREGIONAL DE LA JOVENTUT!

L’Euroregió crea la seva assemblea de la joventut, amb joves dels seus tres territoris membres. Si tens entre 16 i 30 anys i vols compartir amb altres joves de Catalunya, de les Illes Balears i d’Occitània pots apuntar-t’hi , la convocatòria està oberta fins el 27 de novembre.
El 2022 és l’any europeu de la joventut i l’EPM (Euroregió Pirineus Mediterrània) vol contribuir-hi amb una millor participació dels joves en l’acció de l’EPM, on es podran tractar temes i fer propostes als representants electes de l’EPM per dur a terme accions o proposar polítiques específiques entre les regions membres, facilitant l’intercanvi i el debat , el coneixement de com funcionen les institucions europees de cooperació territorial, com són les euroregions, etc. És un lloc per aprendre i descobrir cultures diferents entre els membres de l’EOM i més enllà a nivell europeu.
Més informació a:


https://www.euroregio.eu/events/assemblea-euroregional-de-la-joventut-obertura-candidature

BEQUES DE COL·LABORACIÓ DE L’ESCOLA D’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA DE CATALUNYA, CONVOCATÒRIA 2023


16 beques per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els diferents àmbits d’actuació de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya durant l’any 2023 amb la finalitat d’augmentar la formació teoricopràctica i la preparació professional.
El termini de presentació de la sol·licitud és del 8 al 28 de novembre
Informació sobre la modalitat de beques, import, com presentar la sol3licitud a https://eapc.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/11_Convocatoria-beques-2023

PROVA ESPECÍFICA, ENSENYAMENTS ESPORTIUS

Per accedir a determinades especialitats dels ensenyaments esportius de grau mitjà i grau superior cal superar una prova especifica. Les especialitats són:

  • atletisme, barrancs, basquetbol, busseig esportiu, esgrima, espeleologia, handbol, hípica, piragüisme, salvament i socorrisme, vela ( Cicle inicial)
  • escalada, espeleologia, hípica, muntanya mitjana, piragüisme en aigües braves (Cicle final)
  • esquí alpí, esquí de fons, futbol, futbol sala, surf de neu (primer nivell)
  • alta muntanya, hípica (grau superior)

Període d’inscripció  del 7 al 23 de novembre de 22 Podeu consultar el calendari i lloc de realització de les proves, el contingut i els materials, les exempcions, etc. a:

https://educacio.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/espec-esportius/

TORELLÓ JOVE ORGANITZA LA JORNADA VERDA

OFERTES DE FEINA


Número Descripció Municipi Publicat
334938 Oficial 3ª electromecànic industrial Gurb 03/11/2022
334933 Dinamitzador/a ambiental Vic 03/11/2022
334824 Tècnic/a control de plagues Vic 28/10/2022
334822 PROFESSOR/A DE BALLS LLATINS Manlleu 28/10/2022
334789 Operari/a sector metall Vic 28/10/2022
334755 DINAMITZADOR/A COMUNITÀRI/A projecte Treball als Barris Roda de Ter 27/10/2022
334632 Auxiliar en higiene bucodental Manlleu 25/10/2022
334574 Administratiu/va per centre assistencial Vic 25/10/2022

HTTPS://XALOC.DIBA.CAT/OFERTES-DE-FEINA

PUBLICADES EL 4 DE NOVEMBRE DE 2022

ESCOLA DE NOVES OPORTUNITATS

PER A JOVES DE 16 I 24 ANYS A OSONA I EL RIPOLLÈS

Vine i t’informarem. Inscripcions obertes.

CÀSTING EUFÒRIA

El càsting estarà obert fins el 16 de novembre.

CONCURS Reimagina’t – VÍDEOS LLIURES DE SEXISME

S’allarga fins al 18 de novembre la data d’inscripció al concurs Reimagina’t. Vídeos lliures de sexisme. Aquesta 14a edició gira entorn de les sexualitats, enteses com a espais d’experimentació i autodescobriment on es troben diferents desitjos i diferents cossos i on és imprescindible deixar fora les violències, parant atenció als límits, al consentiment, al suport mutu. Cuidant-se i cuidant, gaudint.

Com sempre, la proposta s’adreça a grups de joves entre els 12 i els 18 anys de centres educatius o de lleure dels municipis que formen part de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació.

→ La pàgina web del concurs facilita materials de suport per a la concepció, el rodatge i el muntatge dels vídeos, que inclouen les càpsules de joves youtuberes com Llum (Eufòria, TV3) o Geor (Bunyol TV).

FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL DUAL – APROFITAMENTS FORESTALS