joguines_targeto_cuineta[1]

# Trenquem esteriotips

L’Institut Català de les Dones (ICD) ha iniciat l’acció de sensibilització #Trenquemestereotips a través de la qual fomenta la utilització del temps de joc per avançar en l’educació de nens i nenes en els valors de la igualtat efectiva de dones i homes.

L’objectiu és que puguin desenvolupar tot el seu potencial en qualsevol àmbit de la vida, ensenyar-los a respectar les diferències i a relacionar-se com a iguals.

Les 4 imatges de #Trenquemestereotips combinen parelles de joguines i els estereotips de gènere que arrosseguen. Les idees clau de la iniciativa són:
• Els jocs són importants per ajudar les criatures a desenvolupar el seu potencial. Jugant ens formem, adquirim valors i comportaments.
• No hem de condicionar les criatures a uns determinats jocs pel fet d’haver nascut nen o nena. Deixem enrere els estereotips sexistes.
• Jugant, tots hem de poder desenvolupar la tendresa, la valentia, la sensibilitat, la iniciativa o la fortalesa.
• Construïm un futur on dones i homes respectem les nostres diferències i ens relacionem com a iguals.

Tots els missatges i les actuacions de sensibilització al voltant d’aquest tema es duran a terme fins el proper dia 8 de gener per aprofitar la centralitat que les joguines i el temps de joc amb infants adquireixen al voltant de les festes nadalenques.

http://dones.gencat.cat/ca/ambits/sensibilitzacio/campanyes/valors_joguines/

image_gallery

Ofertes de feina: cambrer, veterinàri/ària, venedor/a, fuster, dinamitzador/a, granja, botiga, neteja, administració, farmàcia, sociosanitari, mercat medieval,

 

CAMBRER PRINCIPAL – CAP DE SALA A VIC OFERTA NÚM. 255202 Tasques a desenvolupar: Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l’elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l’efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Tasques específiques: Preparar i condicionar el menjador pel servei, atendre i servir als clients, control d’estocs, omplir neveres, suport als altres cambrers…  Capacitats requerides: Persona activa i resolutiva, amb capacitat de treballar sota pressió. Bon tracte amb la gent, educació i bona presència. Requisits obligatoris Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental. Requisits recomanables .  Vehicle propi Permís de conduir tipus B Incorporació:  04/12/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Indefinit
Contracte prorrogable:  Sí.  Horari:  18:30-24:00h de dimarts a diumenge.

VETERINARI/ÀRIA A VIC OFERTA NÚM. 255208   Tasques específiques: Convocatòria d’una plaça de veterinari/ària, de la plantilla de personal funcionari d’aquest Ajuntament. Pots consultar les bases a: www.vic.cat. Capacitats requerides:  A partir de demà, 25.12.17, i fins el 14.12.17 s’obre el termini de presentació de sol·licituds al corresponent procés de selecció.  Incorporació:  15/12/2017  Durada del contracte:  Indefinit

VENEDOR/A DE CAFÈ, TÈ I DERIVATS AMB CONEIXEMENTS DE MECÀNICA A MANLLEU OFERTA NÚM. 255209 Tasques específiques: Anar a bars, cafeteries i restaurants a portar el producte (cafè, te, sucre i derivats) així com reparar cafeteres, molinets o qualsevol estri relacionat amb el producte. La zona de treball serà Osona, el Ripollès i la Garrotxa. La empresa formarà al treballador en temes d’auto venda i en assolir els coneixements necessaris per fer de tècnic de cafè. També s’ofereix vehicle i mòbil d’empresa. Capacitats requerides: Responsabilitat, autonomia, disponibilitat d’aprenentatge i facilitat de comunicació. Es valorarà tenir coneixements de mecànica o electrònica i dots comercials. Requisits obligatoris. Vehicle propi. Permís de conduir tipus B. Català. Nivell Experimentat C1 . Castellà. Nivell Experimentat C1 Requisits recomanables Nivell acadèmic: FP I
Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Fabricació mecànica – Mecanització  Incorporació:  01/12/2017.  Tipus de contracte:  Obra o servei.  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos.  Contracte prorrogable:  Sí.  Jornada:  de dilluns a divendres, partida.  Horari:  De dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 18h.

FUSTER PER A FEINES A TALLER I PER A MUNTATGES A TARADELL OFERTA NÚM. 255212 Tasques específiques: Empresa de fabricació a mida, muntatge i instal·lació de tot tipus d’elements de fusteria, que realitza tot el procés des de la fabricació fins a la instal·lació amb el client de: bastiments, bigues, mobles, parquets… Busca oficial de fuster i aprenent de fuster. Experiència en el sector per a desenvolupar totes les tasques de fuster o interès en aprendre l’ofici. Ús de les màquines del taller: escairadora, regruixadora… Feina tant al taller com a la obra. Desplaçaments àmbit de Catalunya. Horari partit de 8 hores aproximadament. Capacitats requerides: Ser responsable i amb compromís amb l’empresa. Iniciativa, polivalència, orientació a resultats i a la qualitat, prevenció de riscos laborals i mantenir un ritme de treball elevat. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi Nivell acadèmic: FP II. Certificat de professionalitat: Treballs de fusteria i moble Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Fusta i Moble – Fusteria i Moble ., Català. Nivell Independent B2 . Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  04/12/2017  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció.  Durada del contracte:  Més de 12 mesos.  Contracte prorrogable:  Sí. Jornada:  de dilluns a divendres, partida.  Horari:  matí de 7:30 a 13:00h, tarda de 14:30 a 18:00. Esforç físic:  Sí. Atenció al públic:  No.

DINAMITZADOR/A GRUPS CAP D’ANY CASA DE COLÒNIES A VILANOVA DE SAU OFERTA NÚM. 255231 Tasques específiques: Dinamitzador/a de grups de cap d’any en una casa de colònies a Vilanova de Sau. Fer jocs, coreografies… Horari de 19:00h a 02:00h (el dia 31 de desembre). Sou: 130¿/bruts . Capacitats requerides: Persona responsable, capacitat de lideratge, creativa…   Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Requisits molt importants  . Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 . Requisits recomanables  .  Certificat de professionalitat: Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil  Incorporació:  31/12/2017  .  Tipus de contracte:  Obra o servei .  Durada del contracte:  Menys d’un mes .  Contracte prorrogable:   No    Horari:  De 19:00h a 02:00h (el dia 31 de desembre).

CUIDANT GRANJA DE TRUGES A TONA OFERTA NÚM. 255247 Tasques específiques: Es busca persona amb interès i ganes d’aprendre la feina per treballar de forma estable en una GRANJA DE TRUGES. Realitzarà l’alimentació, supervisió, cura del bestiar, neteja de les instal·lacions… alhora que més endavant podrà realitzar la pròpia producció del pinso pels animals. Es valora experiència anterior en granja de mares i/o formació en estudis de ramaderia o similar, tot i que no és imprescindible. De dilluns a divendres i els caps de setmana (alterns). Inicialment jornada de 9-13h i posteriorment jornada complerta. Capacitats requerides: Persona resolutiva, organitzada i amb ganes de treballar i aprendre. Dinàmica i resolutiva. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits recomanables
Vehicle propi. Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris. Permís de conduir tipus B. Castellà.   Català.   Incorporació:  04/12/2017. Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari
Durada del contracte:  Indefinit. Esforç físic:  Sí.

DEPENDENT/A PER BOTIGA DE ROBA DE DONA A VIC OFERTA NÚM. 255248 Tasques específiques: Botiga de roba de dona a Vic busca una persona per fer tasques de dependent/a: atenció al client, col·locar i ordenar la roba, etc. Lloc de treball estable. Horari de treball: dilluns de 16:30h a 20h i de dimarts a dissabte de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20h.  Capacitats requerides: Responsabilitat, iniciativa, autonomia, habilitats comunicatives i capacitat numèrica. Es valorarà positivament que la persona tingui experiència en el sector.  Requisits obligatoris . Vehicle propi. Nivell acadèmic: ESO. Permís de conduir tipus B . Català. Nivell Experimentat C1 . Castellà. Nivell Experimentat C1 . Requisits recomanables
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Incorporació:  01/12/2017 .  Tipus de contracte:  Obra o servei  .  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  .  Contracte prorrogable:   Sí  .  Jornada :  Només jornada partida .  Horari:  Jornada completa de dilluns a dissabte . Atenció al públic:   Sí.

DEPENDENTA GRANJA-PASTISSERIA A TONA OFERTA NÚM. 255262 Tasques específiques: DEPENDENTA GRANJA-PASTISSERIA per a vendre, embolicar, cobrar i servir begudes i els aliments a les taules del local. També exposar els productes de forma adequada i atractiva, controlar les existències de la botiga. Informar als clients sobre els diferents productes. Fer la neteja de les instal·lacions. Horari setmanal de 40 hores, de dimarts a diumenge 6’5 hores al dia. Diumenge de 8 a 14.00h. Imprescindible experiència en botiga . 
Capacitats requerides: Disponibilitat per a treballar durant els cap de setmana, habilitats en el tracte amb el públic, clara orientació comercial, iniciativa per a proposar millores, responsabilitat per a vetllar pel bon funcionament de la botiga. Promocionable a encarregat/da. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris . Experiència en l’ocupació – 12 mesos. Requisits recomanables . Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 3a. Vehicle propi. Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà. Certificat de professionalitat: Gestió comercial de vendes. Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Comerç i Màrqueting – Comerç. Permís de conduir .Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. Català. Nivell Independent B2. Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  04/12/2017 . Salari mensual:  1200 € .  Tipus de contracte:  Interinitat .  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos .  Contracte prorrogable:   Sí .  Jornada:  Indiferent, jornada partida
Horari:   40 h de dimarts a diumenge. Dl festa.  Esforç físic:   No. Atenció al públic:   Sí.
PERSONAL DE NETEJA PER A UN CENTRE ESPORTIU A VIC OFERTA NÚM. 255294 Tasques específiques: Neteja de centre esportiu, terres, dutxes, vestidors, oficina…
Capacitats requerides: Persona responsable i discreta, puntual i compromesa amb la feina, orientada a resultats i a la qualitat . Requisits obligatoris . Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental. Català.   Castellà.   Requisits recomanables   Vehicle propi. Permís de conduir tipus B  Incorporació:  04/12/2017 .  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció .  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei .  Contracte prorrogable:   Sí .  Horari:  Entre 15 i 20 hores setmanals.

PEÓ DE GRANJA SECTOR PORCÍ A OLOST OFERTA NÚM. 255329 Tasques a desenvolupar: Alimentar, donar de beure i netejar animals i mantenir nets els estables.  Tasques específiques: Peó ramader de porcí Cura de truges: inseminació, control paridores, control de parts, vacunes, estar amb les cries. Neteja de la granja. Capacitats requerides:  Persona amb experiència, orientada als resultats. Treball en equip.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 6 mesos Requisits molt importants . Branca C. Formatiu Grau Mitja: Activitats agràries o Branca C. Formatiu Grau Superior: Agrària.  Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  11/12/2017    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos.  Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres .  Horari:  De DL a DV de 7 a 17, i caps de setmana alterns.

ADMINISTRATIU/VA PER A GESTORIA A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 255334 Tasques específiques: Administratiu/va per a departament d’estrangeria de gestoria d’Osona. Atenció al client, preparació i gestió d’expedients, arxiu, actualització de base de dades.  Capacitats requerides: Persona responsable, organitzada i amb disposició a l’aprenentatge.   Requisits obligatoris  Vehicle propi Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic. Castellà. Nivell Independent B2. Català. Nivell Independent B2. Requisits molt importants . Nivell acadèmic: FP I Titulació: FPI – Administrativa  Incorporació:  11/12/2017 . Salari mensual:  400 €    Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  De dill a dij de 15.45h – 19.30h, i dv 15h-18h   Atenció al públic:   sÍ

DEPENDENT/A BOTIGA D’ESPORTS A VIC OFERTA NÚM. 255377 Tasques específiques: DEPENDENT/A DE COMERÇ – Atendre als clients – Etiquetar i col·locar productes – Gestionar encàrrecs i comandes – Neteja. Capacitats requerides: Persona educada i amb predisposició per treballat de cara al públic. Amb habilitats comunicatives i saber estar. Interès pel món esportiu.  Requisits obligatoris   Català. Nivell Experimentat C1 . Castellà. Nivell Experimentat C1 . Requisits recomanables . Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Vehicle propi. Permís de conduir  Incorporació:  11/12/2017  .  Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)  .  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  . Contracte prorrogable:   Sí   Horari: De dl tarda a ds 9:30h-13:00h i 16:30h-20:00h . Atenció al públic:   Sí .

ADMINISTRATIU/VA PER A TALLERS DE RECANVIS A VIC OFERTA NÚM. 255455 Tasques específiques: Administratiu/va per a taller de reparacions d’electrodomèstics. Tasques bàsiques de comptabilitat amb excel, atenció al client, gestió dels bancs, distribució i organització dels diferents recanvis i fer factures.  Capacitats requerides: Persona organitzada i amb planificació, habilitats comunicatives, relació interpersonal i responsabilitat.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: FP II. Titulació: FPII – Administració d’empreses
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. Català. Nivell Independent B2 . Castellà. Nivell Independent B2 .  Incorporació:  11/12/2017  .  Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos .  Contracte prorrogable: Sí .  Horari:  De dill a div (8h-10h negociable) i 15h-19h  .

ASSESSOR DE VENDES PER A UN CONCESSIONARI DE VEHICLES A VIC OFERTA NÚM. 255463 Tasques a desenvolupar: Transmetre les comandes i vendre mercaderies al detall, a l’engròs, a la indústria o a altres establiments.Vendre equips, subministraments i serveis relacionats amb establiments comercials o a particulars.Proporcionar als clients informació sobre les característiques i funcions dels productes i equips que ven l’empresa i mostrar-ne l’ús i les qualitats.Especificar preus i condicions de pagament, prendre nota de les comandes i organitzar-ne els lliuraments.  Tasques específiques: Venda i demostració de vehicles, informar i assessorar als clients, treballs de màrqueting, gestió de contactes per internet,…  Capacitats requerides: Habilitats comunicatives, saber estar i dots comercials, orientació als resultats i als clients.   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: ESO
Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  11/12/2017
Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  9:00-13:00 i de 16:00-20:00

FARMACÈUTIC/A A VIC OFERTA NÚM. 255471 Tasques a desenvolupar: Rebre prescripcions de productes farmacèutics de metges i altres professionals de la salut, comprovar els historials farmacològics dels pacients i assegurar l’ús apropiat de les dosis i els mètodes d’administració òptims dels medicaments i comprovar la compatibilitat entre medicaments abans de la dispensació. Preparar o supervisar la preparació i l’etiquetatge de medicaments líquids, pomades, pólvores, comprimits i altres medicaments per tal d’atendre’n les prescripcions. Subministrar informació i assessorar els prescriptors i els clients sobre interaccions entre medicaments, incompatibilitats i contraindicacions, efectes secundaris, dosis i conservació correcta dels medicaments.Emmagatzemar i conservar vacunes, sèrums i altres medicaments que poden deteriorar-se. Aconsellar els clients i dispensar medicaments sense recepta i productes auxiliars de diagnòstic i tractament per a situacions comunes. Avaluar etiquetes, caixes i prospectes de medicaments.  Tasques específiques: Atenció i assessorament a clients, recepció de comandes, inventari i control d’estoc i caducitats, dispensar medicaments i altres productes de salut, SPD i formulació magistral . Capacitats requerides: Habilitats comunicatives per a tractar amb tot tipus de públic, capacitat de treballar en equip . Requisits obligatoris . Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. Català.   Castellà.  Requisits molt importants . Titulació: Grau – Ciències de la Salut – Farmàcia  Incorporació:  18/12/2017  .  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari .  Durada del contracte:  Indefinit .  Contracte prorrogable:   Sí .  Horari:  Jornada complerta .

AUXILIAR SOCIOSANITARI 3H/TARDES A VIC OFERTA NÚM. 255475 Tasques específiques: AUXILIAR SOCIOSANITARI per l’atenció de matrimoni d’edat avançada. Per atenció d’un matrimoni d’edat avançada amb un membre amb alzheirmer inicial. Atenció i supervisió durant la tarda de les necessitats que surgeixin. Acompanyar a fer un passeig, conversar, tasques d’higiene personal, canvi de bolquers si es requereix. Suport en l’eleboració del sopar i preparació de la taula. De DILLUNS A DIVENDRES 3h / TARDES entre 17h a 21h. Possibilitat de DIUMENGES 12.30H A 14.30H.  Capacitats requerides: Molta valorable formació en atenció sociosanitària i experiència en l’atenció amb persones amb demència. Resolució d’incidències. Autonomia i Responsabilitat. Català entès i parlat.  Requisits recomanables . Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones al domicili
Català.  Castellà.   Incorporació:  18/12/2017   Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal .  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos .  Contracte prorrogable:   Sí
AUXILIAR ADMINSTRAIU/VA A VIC OFERTA NÚM. 255478 Tasques específiques: Atenció al client, facturació i comptabilitat, preparar la documentació per la gestoria, gestió de reclamacions i incidències . Capacitats requerides: Persona polivalent i resolutiva, metòdica i amb orientació al client . Requisits obligatoris . Vehicle propi. Permís de conduir tipus B
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat. Català.  Castellà.  Requisits molt importants  . Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa  Incorporació:  11/12/2017.  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari .  Durada del contracte:  Indefinit .  Contracte prorrogable:   Sí .  Horari:  6h/dia .

VENEDOR/A DE PARADA DE MERCAT MEDIEVAL DE VIC OFERTA NÚM. 255482 Tasques a desenvolupar: Fer demostracions dels productes, vendre’ls i cobrar el seu preu. Apilar i exposar els productes en venda, i embolicar i envasar els productes ja venuts.  Tasques específiques: Atenció al públic i venda de productes de pastisseria a una parada del Mercat Medieval de Vic els dies 6,7,8,9 i 10 de desembre- Capacitats requerides: Persona sociable i amb saber estar de cara al públic . Requisits obligatoris  . Català.  Castellà.
Incorporació:  06/12/2017   Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció .  Durada del contracte:  Menys d’un mes. Contracte prorrogable:   No .  Horari:  Flexible de 10:00 a 20:00.

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Captura

Inici campanya “I tu, jugues en català?”

El 15 de novembre es dona el tret de sortida de la campanya “I tu jugues en català?” a Osona. Amb aquesta campanya es pretén difondre les joguines que hi ha al mercat en català a través d’una pàgina web i d’una app, que podeu descarregar des de la pàgina http://www.cpnl.cat/jocs/app.html
Al CNL d’Osona, fins al desembre, es faran visites a les botigues de joguines adherides a la campanya, tant a Vic com a Manlleu, Torelló i Centelles, i es repartiran expositors amb fullets informatius d’aquesta aplicació.
A banda d’això es promou una campanya a les xarxes socials en la qual els mateixos comerciants recomanaran alguna joguina. En relació amb aquesta campanya, aprofitem per ampliar els Ets i uts en joc amb set píndoles més que es poden trobar al nostre blog Ets i uts en joc.

 

image_gallery

Ofertes de feina: producció, dependent/a, parafarmàcia, comunicació, cangur, transportista, mecànic i auxiliar administratiu

 

PRODUCCIÓ I ETIQUETATGE AMB ÚS DE MÀQUINES LASER  A VIC OFERTA NÚM. 254788 Tasques específiques: Tasques de producció en una empresa que es dedica a fer marcatge amb làser de tot tipus d’objectes (peces de vehicles, plaques de material mèdic…), utilitzar diferents tipus de maquinària de làser.  Capacitats requerides: Disponibilitat per adquirir nous aprenentatges.  Requisits recomanables .  Castellà. Nivell Independent B2 . Català. Nivell Independent B2.   Llocs a cobrir:  2   Incorporació:  20/11/2017
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Horari intensiu de matí o tarda

DEPENDENTA A VIC OFERTA NÚM. 254912 Tasques específiques: Venedora per a botiga de roba. Atenció al públic, organització del punt de venda, ordre dels productes de la botiga.  Capacitats requerides: Persona activa, amb ganes d’aprendre, capacitat de treball en equip, organitzada, amb habilitats comunicatives, bona presència.   Requisits obligatoris
Català. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a. Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental. Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  27/11/2017    Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit
Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  9:30 a 13:00 i 16:30 a 20:30

AJUDANT DE DEPENDENT/A A VIC OFERTA NÚM. 254914 Tasques específiques: Es busca ajudant de dependent/a per a perfumeria. Les tasques a desenvolupar són embolicar paquets, primera atenció als clients, reposició i neteja. Campanya de Nadal.   Capacitats requerides: Persona seriosa, responsable i alegre.   Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO. Català. Nivell Experimentat C1 .  Incorporació:  27/11/2017   Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   No    Horari:  DL a ds 9h-13h i 16h-20h. Dl matí festa

DEPENDENT/A DE PARAFARMÀCIA A VIC OFERTA NÚM. 254917 Tasques específiques: Atenció a clients, assessorament sobre els productes, recepció de comandes, ordre i neteja de la botiga i aparadors . Capacitats requerides: Agradable i amb bona orientació als clients, ordenat/ada, ús de programes informàtics amb facilitat.  Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català.   Castellà.     Incorporació:  04/12/2017    Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Dilluns tarda, dimarts i dissabte tot el dia

TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ A TORELLÓ OFERTA NÚM. 254932 Tasques específiques: Assessorar a La Cooperativa, especialment les Regidories d’ensenyaments, Promoció econòmica i el Consorci Ges Bisaura i donar suport a la implementació de la política de comunicació corporativa. Donar suport en el disseny d’accions de difusió de les activitats. Donar suport en la introducció de continguts de la pàgina web municipal de les àrees abans esmentades de la Cooperativa.  Capacitats requerides: Iniciativa, capacitat de treball en equip, capacitat comunicativa, adaptabilitat, relació interpersonal i responsabilitat. Imprescindible estar inscrit al SOC i a la Garantia Juvenil.  Requisits obligatoris .  Català. Nivell Experimentat C1 . Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Periodisme. Requisits recomanables   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat – Programari de gestió. Nivell Usuari Avançat Incorporació:  29/11/2017
Tipus de contracte:  Pràctiques    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   No     Jornada: de dilluns a divendres, jornada intensiva
Horari:  dilluns a divendres 37.5 h setmanals /dilluns tard   Atenció al públic:   Sí

OPERARI/A DE PRODUCCIÓ EMPRESA TÈXTIL A MANLLEU OFERTA NÚM. 254979 Tasques a desenvolupar:   Desbloquejar les màquines en cas que quedin bloquejades i netejar les màquines, equips i eines.  Tasques específiques:   Tasques de producció tèxtil portant diferents màquines  Capacitats requerides:   Disponibilitat d’aprenentatge, ja que no cal tenir experiència. Responsabilitat.   Requisits recomanables   Català. Nivell Independent B1  Castellà.    Incorporació:  27/11/2017    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  de dilluns a divendres, jornada intensiva; tarda   Horari:  Tardes de 13:30 a 21:30h

MAINADERA PER A TARDES A TARADELL OFERTA NÚM. 254982 Tasques específiques: CANGUR PER A LES TARDES, de dilluns a divendres recollir els nens de l’escola, portar-los a extraescolars i un cop a casa donar berenar, ajudar a fer deures, cuidar, educar en hàbits i jugar. Són 4 germans des de nadó, el més petit, fins el gran de 6 anys. Cotxe a càrrec de la família per anar a buscar als nens. Imprescindible que li agradin els nens i amb experiència en tractar-los. IMPRESCINDIBLE CARNET DE CONDUIR Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Capacitats requerides: Habilitat en el tracte amb els nens, recursos pedagògics per a ensenyar i jugar, saber reconduir situacions de conflicte, bona condició física. Responsabilitat en la cura dels nens, capacitat per conduir cotxe. Flexibilitat d’horari per a cobrir imprevistos.  Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B  Requisits molt importants   Vehicle propi Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental. Català. Nivell Independent B2 . Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  01/12/2017  Salari mensual:  195 €   Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal .  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  .  Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  de dilluns a divendres, tarda    Horari:  De dilluns a divendres de 16.30 a 18.30 . Esforç físic:   Sí  .  Atenció al públic:   Sí .

TRANSPORTISTA DE MERCADERIES A LES MASIES DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 254983 Tasques a desenvolupar: Conduir i ocupar-se de vehicles motoritzats pesants, com ara camions amb o sense remolc o bolquet per al transport de mercaderies, líquids o materials pesants a curta o llarga distància. Assegurar que les mercaderies es guardin i cobreixin de forma segura, per evitar pèrdues i danys. Ajudar o realitzar operacions de càrrega o descàrrega, utilitzant diferents dispositius d’elevació o descàrrega.  Tasques específiques: Transportista de camió per a realitzar tasques de repartiment de mercaderies en torn de matí de dilluns a divendres o de dilluns a dissabte, també en torn de matí.   Capacitats requerides:   Persona responsable, puntual i treballadora. Es valorarà si té la targeta vigent de tacògraf i també l carnet C+E (tràiler) Molt valorable que tingui experiència en el sector.  Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B i C Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: ESO. Carnets especials: CAP de transport de mercaderies  Incorporació:  04/12/2017    Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)  .  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos.  Contracte prorrogable:   Sí  .   Jornada:  de dilluns a divendres, Intensiva matí  .  Horari:  De dll a ds de les 4 a les 12/ dll a dv de 5 a 14h
Esforç físic:   Sí   . Atenció al públic:   Sí

DEPENDENT/A PER A BOTIGA DE MENJAR PER ENDUR A VIC OFERTA NÚM. 255028 Tasques específiques: DEPENDENT/A per a botiga d’alimentació i plats per emportar. Atenció al públic, despatxar (emplatar, servir, cobrar), entre d’altres.  Capacitats requerides: Persona amb nocions del sector hostaleria (per aconsellar el client en relació al plat que compra). Habilitats comunicatives, agilitat cobrant, dots comercials, resolutiva.   Requisits obligatoris   Català.   Castellà.   Requisits molt importants   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Incorporació:  23/11/2017    Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Dl festa. Dm a Dg 8:00 a 16:00 (també festius)

MECÀNIC MUNTADOR DE PREMSES I MAQUINÀRIA A TORELLÓ OFERTA NÚM. 255066 Tasques a desenvolupar: Llegir i interpretar els dibuixos de taller i especificacions d’eines, matrius, prototips o models. Preparar plantilles i croquis i determinar els processos de treball. Col·locar, subjectar i mesurar els trossos de metall per disposar el mecanitzat. Ajustar, manejar i mantenir màquines eina convencionals o de control numèric per tallar, tornejar, aplanar, trepar, perforar, polir o donar forma de qualsevol altra manera a les peces de treball a fi d’aconseguir les dimensions i l’acabat establerts. Ajustar i acoblar les diferents peces per fabricar i reparar mandrins, accessoris i calibradors. Fabricar, ajustar, muntar, reparar i instal·lar panys i peces de panys.

MECÀNIC MUNTADOR DE PREMSES I MAQUINÀRIA A TORELLÓ OFERTA NÚM. 255066   Capacitats requerides: RESPONSABILITAT CONEIXEMENTS DE PLÀNOLS I DE MAQUINÀRIA DIVERSA DISPONIBILITAT HORÀRIA  Requisits obligatoris   Català.   Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Mestre/a de taller, capatàs, contramestre, encarregat, cap d’equip. Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà. Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment i Serveis a la producció – Manteniment Electromecànic. Programari d’Ofimàtica.   Incorporació:  01/12/2017   Tipus de contracte:  Obra o servei . Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:   Sí.  Jornada:  de dilluns a divendres.  Horari:  DE 8 A 13H I DE 14’30H A 17’30H .  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   Sí .

AUXILIAR ADMINISTRATIVA / RECEPCIONISTA A FOLGUEROLES OFERTA NÚM. 255137 Tasques específiques: Atendre al públic personalment i telefònicament, informant dels diferents tràmits, ajuts i gestions que es realitzen per part del Ajuntament o bé derivar les trucades als diferents departaments. Facilitar i informar de tots el models de instàncies i de sol.licituds i dels tràmits del Ajuntament. Registrar la correspondència d,entrada i sortida i distribuir al documentació a qui correspongui. Correu electrònic ajuntament, gestions amb EACAT, respondre instàncies de peticions varies entitats i particulars.   Capacitats requerides: Interessats PRESENTAR SOL·LICITUD abans del 12/12/17 a les 14h a l’ajuntament Consultar bases a: /www.folgueroles.cat/ajuntament-seu-electronica/informacio-oficial/anuncis-edictes/   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1  Requisits molt importants   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits importants   Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar
Permís de conduir tipus B  Incorporació:  27/12/2017 .  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:   No     Horari:  Matins de 8 a 15h, i dimarts tarda de 16.30 a 19 h   Atenció al públic:   Sí

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

SOCIO 2017

Curs atenció sociosanitària

GARANTIA JUVENIL

Garantia Juvenil

Captura

Jornades portes obertes universitats catalanes 2018

Els primers mesos de l’any 2018, les universitats catalanes (tant públiques com privades), celebraran les seves jornades de portes obertes, per donar a conèixer la seva oferta d’estudis i les seves instal·lacions a les persones que puguin estar interessades en estudiar-hi algun grau universitari el pròxim curs 2018-2019 i en els mesos d’abril i maig es fan les jornades per les famílies
L’accés a aquestes jornades és lliure però en la majoria d’universitats demanen  omplir un formulari d’inscripció, i que aquest generalment s’ha de tramitar amb molta antelació a les dates de realització de  les jornades.
Al Torelló Jove tenim publicades les dates de les JPO i l’enllaç amb el portal web de cada universitat on hi trobareu el formulari d’inscripció.

gj

Programa integral de qualificació i ocupació

El programa s’adreça a joves de 16 a 29 anys beneficiaris de la Garantia Juvenil.  La formació d’aquests cursos que s’iniciaran el mes de gener es faran al centre estudiimatge de Granollers conjuntament amb la Cambra de Comerç. Són cursos entre les 180 i 215 hores i estan relacionats en l’àmbit de la sanitat, l’estètica i l’art corporal, el vestir i la moda, tanatoestètica, etc.

www.estudiimatge.com

corrent

Proves específiques ensenyaments esportius

Proves específiques que han de superar les persones que volen accedir a determinades especialitats dels ensenyaments esportius per obtenir un títol de tècnic esportiu i de tecnic esportiu superior han de superar unes proves especifiques per comprovar que els aspirants tenen la condició física i les destreses específiques per cursar aquests ensenyaments amb aprofitament i seguretat.
El termini d’inscripció serà entre l’1 i el 15 de desembre de 2017 per les especialitats d’ esquí de fons, esquí alpí, surf de neu,  alta muntanya, espeleologia, vela i excursionisme.
+ informació  http://ensenyament.gencat.cat/

El servei atenció per infants i adolescents

El telèfon 116 111 Infància Respon també és el telèfon de referència per a informar de possibles casos d’assetjament als centres educatius. El telèfon està operatiu les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, de forma gratuïta i totalment anònima, sense deixar cap petjada. En cas de bullying truca al 116 111

El servei del telèfon 116 111 Infància Respon té com a objectiu prevenir i detectar els maltractaments d’infants i adolescents posant especial èmfasi en les situacions d’assetjament als centres educatius. També aborda els casos de ciberassetjament, violència masclista i altres maltractaments o abusos sexuals a infants i adolescents.